(Platen oglas) Vrabotuvawe rabota mk

 Zdravo brr brr ziteli na republika A makedonija. Po kontaktiraweto na 1 dobra licnost (Univerzalniot Martin, Martin Nikolov) i dogovaraweto so nego resiv da go objavam via post. Nikolov Martin e od negoino i ima potreba na mladi decam zenski ili maski za koj ce moze da rabote so niv, gospodin martin dava ubava plata no ima 1 kako stos na toa.. Vika ne se rabote po nogu a dobro i ubavo e plateno. Kako prvo treba da znais ili licnosta da znae angliski jazik, se rabote za prebaruvawe i istrazuvawe na topici za koj treba da se napise tekst koj ce bide objaven nekaden na internet, toj gi monetizira postovite i pravi pari od niv uspesnosta od post mu e okolu 60 %, 60 + % za zarabotka od nego od 100 posetiteli na 1, 2, ili 3 % od nego, zavisi do topikot i kolku dobro e a napraven postot.

Site mladi a moze i postari so iskustvo koi se zainteresirani mozat da go barat na 

So ne treba

So treba, 0,00 mkd investicija ili dopolnitelni trosoci

1 Zlaten list (samo sto ne e zlaten ni pa zlatna boja ima sega) Ajde

1 Zlaten list e javen ist na broevi sto moze ce ti trebat. Voa se slednite broevi i imiwa za nas i najpotrebnite za nas mladite.

1 1 Tvojot broj. Najbitno

2 Broj na nekoj nekoj. Do nekaden bitno

+ Postapkata se poftoruva kolku sto ssakas i ti treba.

1 1 Kako da napravis pari

 Voa e 1 i brz post za kako da napravis pari na internet. Jas neznam za po brz i plesen nacin za pravewe na pari od voa. Bese so bese ajde sega da pocnime.

Najdobriot nacin da napravis pari na internet e da se priklucis na  kazino i ce ti kazam sto i kako treba da pravis

1 1 i vlozi 150 dolari odi na rulet igraj samo na crno i crveno poftori a postapkata se taka

2

3

4

5

6

7

8